Hoe Een Website Van Norton 360 Te Deblokkeren?

 Norton 360 is een geweldige keuze voor pc-gebruikers omdat de firewall en spywaretoepassing helpen bij het beveiligen van uw pc tegen programma's die informatie onderscheppen, malware en onbevoegde gebruikers. Omdat het efficiënt is, begint Norton 360 de websites te blokkeren die niet hoeven te worden geblokkeerd.

Als u websites wilt deblokkeren die door uw antivirus programma zijn verbannen, verwijder deze websites dan uit de algemene regels van de antivirusfirewall. Volg deze stappen, anders kunt u Contact Norton ondersteunings team.

Te volgen stappen:

Zodra u uw pc AAN zet en verbinding maakt met internet, moet u naar de knop "Start" aan de linkerkant van uw pc-scherm gaan. Vanaf daar moet u op "Alle programma's" drukken en hier vindt u "Norton 360" op uw Windows-pc om deze applicatie te openen.

Vervolgens moet je op "Taken en instellingen" tan drukken en daar moet je op "Geavanceerde instellingen wijzigen" drukken.

Daarna kunt u naar de "Firewall-beveiligingsinstellingen" navigeren en vervolgens naar de "Algemene regels" navigeren, van daaruit moet u op de geblokkeerde website in de lijst drukken en daar kunt u op de knop "Wijzigen" klikken.

Nu moet u op "Toestaan" klikken en vervolgens op "Volgende" drukken en vervolgens "Inkomend en uitgaand" kiezen en vervolgens op "Volgende" klikken.

Zodra u dit hebt gedaan, kunt u op "Elke computer" klikken en vervolgens naar de instellingen van deze gewijzigde firewallregel gaan en vervolgens op "Volgende" drukken.

Wanneer u klaar bent met dit onderdeel, moet u een vakje aanvinken dat zich net naast "Alle soorten communicatie" bevindt en vervolgens op "Volgende" drukken. Nu kunt u de informatie op het scherm lezen om de bevestiging te krijgen dat u de gewenste wijzigingen in de instellingen van uw firewall wilt aanbrengen.

Daarna moet u twee keer op "Volgende" klikken en vervolgens op "Toepassen" drukken om de gemaakte wijzigingen op te slaan. Vervolgens moet u op "Sluiten" klikken om uit de geopende Norton 360-voorkeuren te komen.

Voor hulp van een expert kunt u het Norton Klantenservice Nummer +32-28086866 bellen.

Lees Ook:

Comments

Popular posts from this blog

Norton Support Number Belgium Lost Elk Download Gerelateerd Software Probleem Op

Hoe Kan Ik De Verlenging Van Norton Antivirus Annuleren?

Hoe Een Probleem Met Een Norton Beveiliging scertificaat Op Te Lossen?