Firewall Uitschakelen Met Norton 360 Antivirus?

 Norton 360 antivirus bevat geavanceerde firewall-opties die uw systeem beschermen tegen ongeautoriseerde netwerken en mogelijke internetbedreigingen. Soms moet u de firewall-instellingen uitschakelen om niet-geautoriseerde software te installeren of om veelvoorkomende netwerkfouten op te lossen. Voor gewone gebruikers raden sommige noodzakelijke software aan om de firewall uit te schakelen om de installatiestappen uit te voeren. Om ervoor te zorgen dat het programma correct en foutloos wordt geïnstalleerd, moet u de Norton 360 Smart Firewall uitschakelen.

Hier is een reeks instructieve stappen die zijn uitgegeven door de klantenondersteuning van Norton om gebruikers te helpen die op zoek zijn naar een oplossing om de firewall voor netwerkbeveiliging tijdelijk uit te schakelen. Raak in een dergelijke situatie niet in paniek en zoek hoe u contact Norton ondersteunings team. Volg gewoon de onderstaande stappen voor uw hulp.

Stap 1: Tik op het Norton 360-pictogram in het systeemvak van de taakbalk. Ga naar de menu-opties en selecteer de optie “Smart Firewall uitschakelen” om de Smart Firewall uit te schakelen. Geef wel aan hoe lang u de firewall moet uitschakelen en bevestig.

Stap 2: Start Norton 360 en tik op instellingen om de firewall uit te schakelen. Dit wordt beschouwd als een andere methode om de firewall uit te schakelen. Klik op “Firewall” in het instellingenmenu.

Stap 3: Klik op Algemene instellingen in de optielijst van Smart Firewall en kies de aan/uit-knop om de firewall in of uit te schakelen.

Stap 4: Klik op “Toepassen” en geef de tijdslimiet op om de firewall uit te schakelen.

Stap 5: Klik ten slotte op OK om het proces te voltooien.

De beveiligde Firewall-instellingen voorkomen dat kritieke virussen de pc-schijf beschadigen. Norton is een geavanceerde antivirus die speciaal is ontwikkeld en ontworpen voor de volledige beveiliging van de pc tegen malware en internetbedreigingen. Hopelijk helpen de hierboven beschreven stappen u om de Norton Firewall uit te schakelen. Als u echter problemen ondervindt, belt u het Norton klantenservice Belgie nummer +32-25884434. De deskundige monteurs zijn op alle werkdagen beschikbaar om de onrustige gebruikers bij te staan. Geïnteresseerde bellers kunnen zelfs hulp zoeken bij andere Norton-problemen, zoals installeren met aanbevolen instellingen, internetbeveiliging, configuratie, het niet kunnen scannen van bestanden en een trage pc.

Hierbij zult u de firewall succesvol uitschakelen, maar later inschakelen voor maximale veiligheid. Schakel gewoon de beveiligingsfunctie uit om een specifiek programma te downloaden en te installeren. Als u de pc zonder firewall wilt gebruiken, zorg er dan voor dat u een alternatief beveiligingsprogramma en geavanceerde functies van de Norton-antivirus hebt geactiveerd. Meer dan miljoenen gebruikers vertrouwen op Norton vanwege zijn beveiligingsfuncties die de pc beschermen tegen maximale optimalisatie.

Born

Comments

Popular posts from this blog

Norton Support Number Belgium Lost Elk Download Gerelateerd Software Probleem Op

Hoe Kan Ik De Verlenging Van Norton Antivirus Annuleren?

Hoe Een Probleem Met Een Norton Beveiliging scertificaat Op Te Lossen?