Hoe Een Probleem Met Een Norton Beveiliging scertificaat Op Te Lossen?

Soms geeft Norton Security een beveiligingscertificaatfout weer wanneer u webmail of andere beveiligde websites opent. Deze foutmelding geeft aan dat het beveiligingscertificaat voor de website die u wilt bezoeken niet beschikbaar is of dat het niet kan worden geverifieerd en dat u de site niet kunt bekijken. Dus als u met hetzelfde probleem wordt geconfronteerd en uw Norton beveiligings probleem wilt oplossen, helpt dit artikel u daarbij.

We zullen enkele stappen volgen voor het hele proces en als u daarbij een probleem tegenkomt of als u ergens vastloopt, kunt u op elk moment contact opnemen met het Norton Klantenservice en de bekwame professionals zullen u tijdens het gesprek begeleiden.

  • Stap 1: Open uw Norton Live Update en voer het programma uit op uw computer. Hier ziet u de laatste updates van uw Norton-software.
  • Stap 2: Open uw internetbrowser en selecteer vervolgens "Extra" en vervolgens "Internetopties" en klik vervolgens op het tabblad 'Geavanceerd'.
  • Stap 3: Vervolgens ziet u een "Beveiligingtabblad" klik erop en vink vervolgens het vakje aan naast "Controleren op intrekking van servercertificaten". Klik vervolgens op "Toepassen" en vervolgens op "Ok". Daarna moet u uw computer opnieuw opstarten.
  • Stap 4: Voer vervolgens een volledige scan uit op uw computer met behulp van het Norton-beveiligingsproduct. Klik na de scan op "Geïnfecteerde bestanden opschonen".
  • Stap 5: Probeer nu die websites te openen waarop u problemen had. Uw probleem met het beveiligingscertificaat is nu opgelost.

Dit waren enkele eenvoudige stappen om u te begeleiden bij het oplossen van een Norton Security-probleem. Als u problemen ondervindt tijdens het volgen van deze stappen, kunt u op elk moment contact opnemen met Norton technische ondersteuning Belgie nummer +32-25884434 en uw oproep zal worden beantwoord door technische professionals die u zullen helpen bij het oplossen van uw probleem.

Comments

Popular posts from this blog

Norton Support Number Belgium Lost Elk Download Gerelateerd Software Probleem Op

Hoe Kan Ik De Verlenging Van Norton Antivirus Annuleren?