Hoe Norton Werkbalken Verwijderen?

 Norton Internet Security biedt bescherming tegen schadelijke software die uw computer kan aanvallen. De Norton-werkbalk is ook ontworpen door het computerbeveiligingsbedrijf Norton en wordt gebruikt om computers te beschermen tegen virussen wanneer u surft of internet gebruikt.

Deze Norton-werkbalk biedt twee hoofdfuncties: bescherming tegen phishing en veilige gegevenscodering. Soms wilt u deze Norton-werkbalk misschien uitschakelen of verwijderen, daarvoor kunt u dit artikel doornemen. Dit artikel zal enkele stappen volgen om u te begeleiden bij het verwijderen van de Norton-werkbalk. Als u bij het volgen van deze stappen ergens vastloopt, kunt u op elk moment contact opnemen met de Norton technische ondersteuning Belgie van  en de professionals zullen u tijdens het gesprek begeleiden om uw probleem op te lossen.



Stap 1: Open de Internet Explorer-browser door te dubbelklikken op het pictogram of door het te openen vanuit het menu "Start".

Stap 2: In de bovenste menubalk ziet u een optie als "Tool", klik erop en selecteer vervolgens "Invoegtoepassingen beheren". Schrijf vervolgens de naam van de Norton-werkbalk op.

Stap 3: In de linkerbenedenhoek ziet u de knop "Start", klik erop.

Stap 4: En klik op "Uitvoeren". Vervolgens moet u de volgende code typen: regsvr32 /u "C:\Program Files\Symantec\bestandsnaam. Vervolgens moet u de bestandsnaam vervangen door de Norton-werkbalk in de code.

Stap 5: druk vervolgens op "Enter". Hierdoor wordt het systeembestand automatisch uitgeschakeld.

Stap 6: Open vervolgens het Norton Security Suite-systeem in de rechterbenedenhoek van het scherm.

Stap 7: Klik op "Instellingen" en schakel vervolgens het selectievakje "Phishing-beveiliging" uit en sluit vervolgens het venster. Start vervolgens uw computer opnieuw op.

Dit waren enkele eenvoudige stappen om u door het hele proces te leiden. Als u problemen ondervindt, kunt u contact opnemen met de Norton Klantenservice Nummer +32-25884434 van en zij zullen u helpen.

Born

Comments

Popular posts from this blog

Norton Support Number Belgium Lost Elk Download Gerelateerd Software Probleem Op

Hoe Kan Ik De Verlenging Van Norton Antivirus Annuleren?

Hoe Een Probleem Met Een Norton Beveiliging scertificaat Op Te Lossen?