Hoe Kan Ik De Verlenging Van Norton Antivirus Annuleren?

Norton antivirussoftware is een zeer betrouwbaar antivirusprogramma dat is ontwikkeld en gedistribueerd door Symantec Corporation. U kunt Norton antivirus software gebruiken met de aanschaf van een licentieovereenkomst van één jaar. Zodra het jaar voorbij is, verlengt Symantec de licentie automatisch en wordt de creditcard belast die u oorspronkelijk hebt opgegeven, tenzij u ervoor kiest om de jaarlijkse automatische verlenging niet in te voeren.
Maar als u de automatische verlengingsfuncties wilt annuleren, kunt u dit op elk gewenst moment online doen, maar u moet dit vóór uw verlengingsdatum annuleren om verdere kosten te voorkomen. We hebben u enkele instructies gegeven om Norton antivirus eenvoudig te annuleren. U kunt ons ook bellen op het Norton ondersteunings telefoonnummerBelgië +32-28086866 voor alle soorten technische ondersteuning. Onze technici zijn altijd beschikbaar om de onrustige gebruiker te helpen. Daarnaast doen we geen concessies aan de kwaliteit van onze service, zodat we alleen gekwalificeerde technici hebben ingehuurd met een enorme kennis op het betreffende gebied.
De volgende stappen helpen om de automatische verlenging van Norton antivirus te annuleren:
Stap1- Bij de eerste stap hebt u toegang tot het "Mijn Norton-account" via de officiële website van Symantec. Vervolgens moet u inloggen op uw account met uw inloggegevens die u hebt gekozen op het moment dat u het abonnement op de Norton-antivirussoftware aanschaft.
Stap2- Klik nu op de "Verlengingspagina" van de link die zich bovenaan uw scherm bevindt. Als u geen link ziet, ververs dan uw systeem en probeer het opnieuw.
Stap3- Schakel daarna alle vakjes uit voor de Norton-software die u wilt annuleren
Stap4 - bij de laatste stap moet u op de knop "update" klikken. Nu ziet u dat uw automatische verlenging van Norton nu is geannuleerd.

Nadat u deze stappen heeft gevolgd, kunt u uw automatische verlenging van Norton zeker annuleren. In ieder geval heb je problemen dus je kunt bellen Norton klantenservice nummer +32-28086866 voor een betere hulp.

Lees ook:


Comments

Popular posts from this blog

Norton Support Number Belgium Lost Elk Download Gerelateerd Software Probleem Op

Hoe Een Probleem Met Een Norton Beveiliging scertificaat Op Te Lossen?